Naša priča

ROBNA MARKA TVOJIH 5 MINUTA S KRAFNAMA, FINIM I PEKARSKIM PECIVOM TE SENDVIČIMA JE POSTALA OMILJENI IZBOR MNOGIH POTROŠAČA.
ODLIKUJU JE UVIJEK SOČNI I SVIJEŽI PROIZVODI IZABRANIH OKUSA, PRIPREMLJENI NA NAČIN KAKO VI VOLITE.

kajzerice
kajzerice

Snack i zabava idu ruku pod ruku i ukusni proizvodi Tvojih 5 minuta su najbolji izgovor da odvojite trenutak za sebe i pojedete svježi i ukusni proizvod koji će vam dočarati osmijeh na lice.

Proizvode Tvojih 5 minuta možete naći u najrazličitijim oblicima i okusima, uvijek svježe pripremljene, sočne i bogatog okusa.

Sendviči Tvojih 5 minuta su najbolja užina na putu. Uvijek sočni i uvijek blizu.

Naše rahle i ukusne krafne su odličan izbor za desert ili uz kavu. Izbor raznih punila, preljeva i oblika je velik. Uzmite ih jer nestanu za manje od 5 minuta.

U proizvodima Tvoji 5 minuta možete birati primamljivo mirisna peciva, žemljice, kiflice, kroasane i džepiće s različitim punilima, koji će svaki doručak pretvoriti u poseban doživljaj.

Ako se spremate na piknik ili logorovanje poslužite se s našim praktičnim narezanim kruhom.

Tako vam priprema neće oduzeti vremena, a djeca će si sama pripremiti željenu užinu. Još je ljepše kada u našim proizvodima uživate sa svojim najmilijima.

S novim i provjerenim recepturama, uvijek u korak s trendovima, smo sigurni da će te biti zadovoljni. Proizvodi su izrađeni na naćin kako vi volite i uvijek su tu kada ih trebate.

Neka bude

Tvojih 5 minuta

zaista tvojih.